• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloer van natuursteen verven in huiskamerHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOER VAN NATUURSTEEN VERVEN IN HUISKAMER

Natuursteen is een prachtig product, maar kan ook zijn nadelen hebben. Dat merkte de eigenaar van een woning in Den Haag. Vloeren Coatings adviseerde de clearprimer en de clearcoat.
 
De woning heeft een huiskamer van 50 vierkante meter met een vloer geheel in natuursteen. Die steen had een dusdanig reliëf dat er steeds vuil in bleef hangen. De vloer was moeilijk schoon te krijgen: eigenlijk lukt het nooit helemaal. Het kwam erop neer dat de bewoners veel moesten schrobben om het na een week opnieuw te moeten doen. 
 
De oplossing voor uw betonvloer
. De oplossing heette zoals bij veel vloeren scanofloor clearprimer en de clearcoat. Deze befaamde, slijt- en krasvaste vloercoating op waterbasis is transparant. In dit geval is de transparante coating gebruikt om zo de natuursteen mooi naar voren te laten komen. De toplaag clearcoat heeft de vloer een warme zijdematte uitstraling gegeven. Doordat de clearprimer de vloer niet donkerder maakt kun je ook geen rolbanen krijgen. De clearcoat zorgt voor een slijtvaste en vloeistofdicht oplossing.
 
De klant was erg tevreden over het eindresultaat en stuurde ons de foto’s op. Mocht u ook uw natuursteen-vloer willen coaten bel dan altijd even voor advies.
 
Voor elke vloer een andere oplossing. Tot slot even dit. Veel mensen met een stenen vloer hebben vloerverwarming. Ook dan zijn de clearprimer en clearcoat een oplossing en zullen nooit gaan verkleuren op de buizen van de vloerverwarming.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube