• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Nieuwe vloer in bedrijfspandHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> NIEUWE VLOER IN BEDRIJFSPAND

In een bedrijfspand in Loenen aan de Vecht adviseerde Vloeren-coatings.nl bij het aanbrengen van een coating op een nieuwe vloer die veel belopen gaat worden. Voordat het karwei begon, werd goed overleg gevoerd met de klant. Het ging in dit geval om een gevlinderde betonvloer in een bedrijfspand voor de kledingindustrie. De klant vertelde dat de kersverse vloer intensief gebruikt zou worden. Vloeren-coatings.nl adviseerde de schoon na het storten goed schoon te houden. Meteen schilderen is namelijk nooit een optie als een vloer nieuw is. Er zijn vaak weken nodig voor de vloer droog genoeg is om gecoat te worden.

Een mooie uitstraling met Jotun Oxan Aqua
In die periode moet het beton goed beschermd worden tegen vuil en slijtage. Dit is niet altijd gemakkelijk, zeker niet in een bedrijfspand waar elke dag winst of verlies kan betekenen. Doordat de vloer in deze onderneming klaar was voor de schilderbeurt, werd er flink geschuurd en gestofzuigd. Daarna ging er een 2-component-primer op van de hoogste kwaliteit, te weten Scanofloor Uniprimer. De afwerkingslaag bestond uit Jotun Oxan Aqua vloerverf. Een nieuwe vloer heeft meestal een hoge glansgraad. Dit loopt nadien terug, maar met Jotun Oxan Aqua zal deze vloer zeker een mooie uitstraling behouden. Om teleurstelling te voorkomen, adviseert Vloeren-coatings.nl voor het schilderen van een nieuwe vloer altijd advies in te winnen.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube