• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Parkeergarage ziet groen na verfbeurtHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - GARAGEVLOEREN >> PARKEERGARAGE ZIET GROEN NA VERFBEURT

Een parkeergarage in Amstelveen werd op ons advies voorzien van een opmerkelijke groene kleur. Hiermee wilde de eigenaar duidelijk aangeven welke plek bedoeld was voor elektrische auto's. Lang niet iedereen gebruikt alle mogelijkheden van een garagecoating. Maar kleur is toch een heel handige manier om iets te accentueren. Dat begreep de exploitant van deze parkeergarage die wilde aanduiden dat één plek bedoeld was voor "groene" energie.
Bij deze parkeerplaats bevond zich al langer een oplaadpunt voor elektrische auto's. Alleen viel dat niet genoeg op. Daardoor gingen er vaak niet-elektrische auto's op deze plek staan.

Pre Dekverf
Door het vaak groen te verven is duidelijk wie er mag parkeren. Voordat de verf werd aangebracht is de vloer goed ontvet en daarna licht opgeschuurd. De Pre Dekverf van Scanofloor die we voor dit project adviseerden is hierna in twee lagen aangebracht.

Deze verf kan in alle denkbare RAL-kleuren worden gemaakt en is zeer goed bestand tegen weekmakers in autobanden en andere chemische stoffen. De witte auto is met belijningsverf in het vlak geschilderd. Omdat de vloer al eens eerder was geverfd, hoefde er geen primer onder de dekverf.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube