• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Projecten - Belijningsverf

HOME >> UITVOERING >> Projecten - Belijningsverf

Belijningsverf wordt vaker gebruikt dan u denkt. Denkt u bijvoorbeeld een aan een fabriek waar het erg belangrijk is dat alles in goede banen geleid wordt. Belijningverf is in vele kleuren te verkrijgen en kan dus voor uw toepassing speciaal op kleur gemengd worden. Ook voor bijvoorbeeld sporthallen, speelplaatsen of de openbare weg wordt er belijningsverf gebruikt. Deze verf is slijtvast zelf als er constant overheen gelopen of gereden wordt. Laat u adviseren over belijningsverf alvorens u of uw applicateur aan de slag gaat.
  • meer uitvoering
Belijningsverf in fabriekshal

Belijningsverf in fabriekshal

Belijningsverf wordt nooit zomaar aangebracht. De lijnen hebben altijd een functie: ze bakenen terrein af of geven instructies. Zo ook in een fabriekshal in Nederland.

more information
School in Deventer frist gymzaal op

School in Deventer frist gymzaal op

Deze gymzaal van een school in Deventer vertoonde alle kenmerken van de gemiddelde oudere sportaccommodatie: een bijzonder intensief gebruikte vloer met slijtageplekken. Welbeschouwd was de marmoleum vloer totaal versleten. Een nieuwe kleur en extra bescherming was dan ook hoognodig.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube