• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Projecten - Betonverf Verven

HOME >> UITVOERING >> Projecten - Betonverf Verven

Zoals u misschien zelf weet kunnen vloerverf projecten erg complex zijn, of het nu gaat om het verven van een bijkeuken of een bedrijfspand van een paar honderd vierkante meter. Het is dus erg belangrijk dat er vooraf goed besproken wordt wat de wensen zijn. En wat voor vloer is het, of zit er misschien vloerverwarming in de vloer? Allemaal factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een vloerverfproduct en zijn van belang voor het zelf aanbrengen of voor de applicateur. Laat u dan goed informeren door een van onze vloerverf experts. Het kan u tijd en geld besparen.
  • meer uitvoering
Nieuwe betonvloer op vijf verdiepingen in vastgoedkantoor

Nieuwe betonvloer op vijf verdiepingen in vastgoedkantoor

Geen project is te groot voor de betonvloer applicatie-service: in 2009 bracht het team een PU gietvloer van 1500 vierkante meter aan in het nieuwe bedrijfspand van AIG Vastgoed.

more information
Gevlinderde vloer verven

Gevlinderde vloer verven

De familie Mulder in Amsterdam nam contact op met Vloeren Coatings met een verzoek. De familie wilde namelijk een gevlinderde vloer in hun appartement verven.

more information
Een woningvloer met een warmere uitstraling

Een woningvloer met een warmere uitstraling

De bewoners van een huis in Amstelveen waren moe van de koude uitstraling van hun anhydrietvloer. Ze wilden iets warmers. De hele vloer vervangen was geen optie, maar een andere kleur ging natuurlijk wel.

more information
Keldervloer eerst transparant, dan dekkend

Keldervloer eerst transparant, dan dekkend

De familie Vlieger wilde een nieuwe vloer in de kelder van hun woning. Gekozen werd voor een transparante coating die daarna dekkend werd afgewerkt. Dit gebeurde om esthetische redenen.

more information
Vloer woonark schilderen

Vloer woonark schilderen

De vloer van een woonark schilderen: we denken er misschien niet zo snel aan. Maar ook daar heeft Vloeren-coatings.nl ervaring mee. Zoals bij deze woonboot in Amstel aan de Vecht.

more information
Lichte tegelvloer met verwarming

Tegelvloer met verwarming schilderen

Een klant in Rotterdam was niet tevreden met de tegelvloer in zijn woning. Vervangen was geen optie en dus kwam Vloeren-coatings.nl in actie. Het resultaat: een frisse witte vloer.

more information
Versleten marmoleum vloer krijgt nieuwe coating

Versleten marmoleum vloer krijgt nieuwe coating

Bijzondere klanten hebben soms bijzondere wensen. Vloeren-coatings.nl adviseerde een auditieruimte voor tv-producties in Amsterdam bij een nieuwe coating. Het ging om een versleten marmoleum vloer.

more information
Badkamer verven? Betonverf maakt het mogelijk!

Badkamer verven? Betonverf maakt het mogelijk!

Een badkamer verven gaat snel en zeker met vloerverf. Dat ondervond de familie Oldenburger in Roswinkel. Het gezin benaderde Vloeren-coatings.nl met het plan om de badkamer een opknapbeurt te geven. Uiteindelijk zijn zowel de vloer, de muur, de trap én het wasbakmeubel behandeld met trestjerner.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube