• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Projecten - Bijzondere Objecten

HOME >> UITVOERING >> Projecten - Bijzondere Objecten

Bij deze projecten kunt u zien dat vloerverf of betonverf niet alleen voor vloeren gebruikt hoeft te worden. Vloerverf is erg veelzijdig en kan worden gebruikt op bijvoorbeeld hout en kunststof. Het is wel erg belangrijk dat u de ondergrond goed behandeld voordat u aan de gang gaat. Misschien moet er zelfs wel eerst een primer aangebracht worden. Laat u adviseren door een van onze vloerverf experts over de vloerverf producen voor u of uw applicateur aan de slag gaat.
  • meer uitvoering
Betonverf voor tafels en stoelen

Betonverf voor tafels en stoelen

Tafel en stoelen verven met betonverf? Ja, het klinkt misschien vreemd maar dat kan. Dit blijkt uit een bijzonder project van Vloeren Coatings uitgevoerd voor het bedrijf Serve Service.

more information
Aanrechtblad schilderen? Dat kan met betonverf!

Aanrechtblad schilderen? Dat kan met betonverf!

Vloeren Coatings is niet alleen specialist in vloeren. Onze vloerverf is ook voor andere doelen toe te passen. Dit bleek laatst bij een project in Amsterdam-Noord.

more information
Vloercoating bij Fila Decoratieschilderwerken

Vloercoating bij Fila Decoratieschilderwerken

Verfraaiing, het geven van een meerwaarde aan een interieur, ruimte, wand of object. Of het nu gaat om het realiseren van klassieke of eigentijdse sferen, met behulp van verscheidene decoratieve schildertechnieken lijkt niets onmogelijk.

more information
Gietvloer in openbare ruimte verfrist met vloercoating

Gietvloer in openbare ruimte verfrist met vloercoating

Gietvloeren in openbare ruimtes krijgen aardig wat te verwerken en moeten regelmatig een onderhoudsbuurt met vloerverf ondergaan. Dat merkte ook een van onze klanten. Gelukkig hielpen wij hem uit de brand met deskundig advies.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube