• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Projecten - Garagevloeren

HOME >> UITVOERING >> Projecten - Garagevloeren

Een garagevloer kan niet zomaar even geverfd worden. Het is belangrijk dat hier een juiste verf gekozen wordt. De vloer wordt immers zwaar belast en de weekmakers in banden kunnen de vloerverf aantasten waardoor deze kan gaan loslaten. Hier vindt u projecten waar Vloeren-Coatings de vloerverf heeft geleverd. Bij elk project is er van tevoren precies besproken welke vloerverf er gebruikt ging worden en hoe deze aangebracht moet worden door de klant of applicateur. Met het brede assortiment van Vloeren-Coatings kunnen wij u altijd helpen met het vinden van de juiste vloerverf voor uw garagevloer.
  • meer uitvoering
Garagevloer van Zender in eigen beheer geverfd

Garagevloer van Zender in eigen beheer geverfd

Een garagevloer opnieuw verven is een vak apart. In een garage wordt natuurlijk veel gereden. Omdat autobanden weekmakers, is het uitermate belangrijk dat de gekozen verf bestand is tegen weekmakers. Vloeren-coatings.nl was betrokken bij de verfbeurt van garagebedrijf Zender en met succes, want de ruimte ziet er nu letterlijk schitterend uit.

more information
Parkeergarage ziet groen na verfbeurt

Parkeergarage ziet groen na verfbeurt

Een parkeergarage in Amstelveen werd op ons advies voorzien van een opmerkelijke groene kleur. Hiermee wilde de eigenaar duidelijk aangeven welke plek bedoeld was voor elektrische auto's.

more information
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube