• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

School in Deventer frist gymzaal opHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BELIJNINGSVERF >> SCHOOL IN DEVENTER FRIST GYMZAAL OP

Deze gymzaal van een school in Deventer vertoonde alle kenmerken van de gemiddelde oudere sportaccommodatie: een bijzonder intensief gebruikte vloer met slijtageplekken. Welbeschouwd was de marmoleum vloer totaal versleten. Een nieuwe kleur en extra bescherming was dan ook hoognodig.

Vinyl Vloercoat en Belijningsverf
Op het marmoleum zaten kale plekken. Dit zorgde voor extra problemen die we echter goed te lijf konden. De vloer werd goed geschuurd en voorzien van een nieuwe laag Scanofloor Vinyl Vloercoat, een uitstekende en vriendelijk geprijsde vloerverf van hoge kwaliteit. Deze vloerverf is zeer slijtvast en dat is wel zo fijn als een sportzaal veel gebruikt wordt. Voor het oppervlak van 100 vierkante meter was 10 liter Vloercoat nodig.

Bovendien werden er nieuwe belijningen aangebracht met Scanofloor Belijningsverf. Deze verf is in verschillende kleuren te verkrijgen, wat met name in sportzalen erg belangrijk is. In dit geval werd er gekozen voor wit. In totaal gebruikte de school drie liter.

De Scanofloor Belijningsverf is geschikt voor belijningen van binnen- en buitenvloeren. Behalve gymzalen kunnen er bijvoorbeeld ook parkeervakken mee worden afgelijnd.

Voor het schuren gebruikte de school een schuurmachine. De verf werd met gewone rollers aangebracht.
 
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht. 
 

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube