• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Showroomvloer in stralend witHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> SHOWROOMVLOER IN STRALEND WIT

Vloeren-coatings.nl adviseerde bij de ombouw van een industrieel pand. Een ruimte met een vloer in slechte staat moest een showroom worden. Dat lukte dankzij Scanofloor vinylcoat. Een showroom moet in alle opzichten toonbaar zijn. Ook al zijn de producten nog zo mooi, wanneer de vloer versleten en onverzorgd oogt, heeft de klant weinig vertrouwen in een goede service. Bezuinigen op onderhoud is dan ook onverstandig.
De voorbereidingen van de betonvloer
Toen een industrieel pand in Amsterdam moest worden gerenoveerd werden wij ingeschakeld voor advies over de vloer. Wat we aantroffen, was niet fraai. De oude vloer was afgetrapt, in verschillende grijstinten en met tal van slijtageplekken. De vloer is eerst goed ontvet en daarna geschuurd. De kale plekken kregen vervolgens een grondlaag met de primer. Een dag later hebben de schilders een eerste laag vinylcoat met twee componenten aangebracht. Nog eens een etmaal verder volgde de tweede laag. Normaal zijn twee lagen voldoende. Niet in dit geval, aangezien er alleen met wit werd gewerkt. De foto is genomen voordat de noodzakelijke derde laag werd aangebracht. Het resultaat was uiteindelijk schitterend. De vinylcoat van Scanofloor is een 2-componenten coating die erg sterk is en mooi uitvloeit. De vinylcoat kan ook direct over marmoleumvloeren gezet worden en gaat dan een ijzersterke hechting aan. De trap op de foto is afgewerkt met een Jotun Oxan A/U (1-component). Een trap met een 2-componentencoating bewerken is wel mogelijk maar vanwege de geringe potlife van 1,5 uur wat lastig.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube