• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Stenen vloer in woonkamer heeft bescherming nodigHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> STENEN VLOER IN WOONKAMER HEEFT BESCHERMING NODIG

Een stenen vloer is mooi, maar moet ook behandeld worden. Veel mensen staan hier niet bij stil. Wanneer stenen niet behandeld worden kan viezigheid en vloeistoffen intrekken, met alle gevolgen van dien.
 
De familie Janssen woont in Zuid-Holland en heeft een stenen vloer in de woonkamer die onbehandeld is gelegd. Het geeft een mooie, natuurlijke 'look'. Gelukkig begreep de klant dat deze vloer ook bescherming nodig heeft om vuiligheid geen kans te geven.  Uitstekende bescherming voor uw vloer
.
 
De familie wilde de vloer met een matte, transparante lak afwerken die niet vergeelt en wendde zich tot Vloeren-coatings.nl. Ons advies: gebruik de scanofloor clearprimer en de clearcoat. Dit is een slijtvaste coating die alle belangrijke eigenschappen heeft om een stenen vloer langdurig te beschermen. De clearprimer kan zich goed op een harde ondergrond aanzuigen. De clearcoat geeft als toplaag een uitstekende bescherming. Het is ideaal voor een grove steenstructuur zoals die van de vloer in het huis van de familie Janssen. Koffie- en wijnvlekken hebben nu geen kans meer.
 
Betonverf in 2 varianten:
 

De clearprimer en de clearcoat hebben we hierboven besproken. De Betonolje van Jotun is een eenvoudigere en goedkopere oplossing. Dit is een 1 componenten transparante betonverf die in 2 lagen op een schone poreuze ondergrond aangebracht kan worden. Let wel de Betonolje is een niet volledig vloeistofdichte coating. Na verloop van (uren) laat hij toch vocht door. Afhankelijk van de situatie is het een of het ander product geschikt voor een ondergrond.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube