• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Tegelvloer met verwarming schilderenHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> TEGELVLOER MET VERWARMING SCHILDEREN

Een klant in Rotterdam was niet tevreden met de tegelvloer in zijn woning. Vervangen was geen optie. Het resultaat: een frisse witte vloer. Wie een huis koopt, koopt ook altijd de smaak van de vorige eigenaar. In het huis dat de Rotterdammer had aangeschaft, lag een vloer met bruine en zwarte tegels. Niet iedereen vindt dit een geslaagde combinatie en dat gold ook voor onze klant. Hij wilde liever iets lichters.

Vloerverf voor een vloer met tegels en vloerverwarming
Vervang de vloer, zou een advies kunnen zijn. Maar er was een probleem: er zat vloerverwarming onder de tegels. Uitbreken zou hierdoor erg kostbaar worden, en daarvoor had de klant onvoldoende budget. In overleg met Vloeren-coatings.nl werd voor vloerverf gekozen. Mensen realiseren het zich niet altijd, maar zulke verf is ook prima geschikt voor tegels. Eerst werd het 40 vierkante meter grote oppervlak goed ontvet.
 
De clearprimer is een specifieke primer die een zeer goede hechting aangaat op geglazuurde, gladde, harde tegelvloeren.

De clearprimer hecht zowel goed op de voegen als op de tegel zelf. De primer wordt aangebracht met een vloerroller. Daarna moet de tegel met een 2 componenten verf afgewerkt worden om een slijtvaste oplossing te bieden. Een goede keuze zou bv. de scanofloor predek vloerverf zijn.

Een tegelvloer die geschilderd is zal zichtbaar eerder krassen dan voorheen. Echter zal dit niet meer of minder zijn dan een geschilderde betonnen vloer of een gietvloer. Een tegelvloer is nou eenmaal erg hard en ongevoelig voor krassen

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube