• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Ook verfwinkels vertrouwen op Scanofloor Pantser BetonverfHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> OOK VERFWINKELS VERTROUWEN OP SCANOFLOOR PANTSER BETONVERF

De meest kritische betonverf-consument is een verfwinkelier. Die kent de betonverf producten en weet wat je ervan kunt verwachten. De keus is enorm, laat dat duidelijk zijn, en je moet goed zijn om eruit te springen. Daarom doet het deugd dat verfwinkel Verf en Wand vertrouwt op Scanofloor Pantser Betonverf.


De perfecte keus voor een verfwinkel
Winkels hebben een vloer nodig die tegen een stootje kan. Zulke betonvloeren worden intensief belopen, er wordt met wagentjes over gereden en er valt weleens wat op de grond. Het is belangrijk dat schoonmaken niet te veel tijd kost, want tijd is geld, en als winkelier heb je meestal wel andere dingen aan je hoofd dat het onderhoud van je betonvloer. Een epoxy betonverf / caoting is dan een perfecte keus. Zo'n betonverf geeft een betonvloer die heel gemakkelijk is te onderhouden. Sterker nog, vanwege het naadloze systeem en de structuur van het bindmiddel neemt een epoxy vloercoating geen vuil op. Het volstaat te dweilen. Beter kan niet! Je kunt ook boenmachines gebruiken. Ook die vormen geen probleem voor dit type betonverf.


Scanofloor Pantser Betonverf
In de schitterende verfwinkel van Bijvoet is Scanofloor Pantser Betonverf gebruikt. De toepassing is zeer geschikt ook omdat dit product chemisch resistent is en een extra harde eindlaag geeft. Die is slijtvast, krasvast en kan tegen een stootje. De Scanofloor Pantser Betonverf is ook door zijn laagdikte geschikt als uitvlak en egalisatiemiddel. Een mooi product om te zien ideaal voor de winkelier, want u hebt er jarenlang geen onderhoud aan. Als een verfwinkel hiervoor kiest, dan moet het wel goed zijn.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube