• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Versleten marmoleum vloer krijgt nieuwe coatingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> VERSLETEN MARMOLEUM VLOER KRIJGT NIEUWE COATING

Bijzondere klanten hebben soms bijzondere wensen. Vloeren-coatings.nl adviseerde een auditieruimte voor tv-producties in Amsterdam bij het maken van een nieuwe coating. Het ging om een versleten marmoleum vloer.

Balletlokaal
De auditieruimte deed in een eerder leven dienst als balletlokaal. De vloer werd toen intensief gebruikt. Er zaten dan ook nogal wat slijtageplekken op. Behalve onprettig oogt dat ook niet zo mooi.

Scanofloor heeft voor dit soort vloeren de perfecte oplossing: Scanofloor Vinyl Vloercoat. Deze vloerverf is speciaal ontwikkeld voor marmoleum- en vinylvloeren. Dit soort ondergronden komen we vaag tegen in scholen en openbare ruimtes.

De vloer van de auditieruimte werd eerst goed gestript. Strippen is het ont-waxen van de vloer. Dit gaat doormiddel van het dweilen met een speciale zeep. De zeep haalt de oude wax laag van de vloer. Hierna nog 1x met schoon water nadweilen en je kunt beginnen met de eerst laag vinylcoat. Een dag erna de 2de laag. Een effen, slijtvaste laag is aangebracht waar weer jaren plezier van beleeft kan worden.

De unieke 2 componenten Scanofloor Vinyl Vloercoat is leverbaar in alle kleuren en ook als transparante coating.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube