• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloer woonark schilderenHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> VLOER WOONARK SCHILDEREN

De vloer van een woonark schilderen: we denken er misschien niet zo snel aan. Maar ook daar heeft Vloeren-coatings.nl ervaring mee. Zoals bij deze woonboot in Amstel aan de Vecht. De eigenaar van de woonark beschikt over een zandcement dekvloer met een vrij grove structuur. Hij wilde die graag kleurloos behandeld zien. Echter, vanwege de open structuur werd de primer compleet ingezogen. Er trad baanvorming op: zichtbaar geschilderde banen.


Een dekkende oplossing voor de betonvloer
Het verschijnsel deed zich ook voor bij de tweede laag. Daarom werd de vloer hierna licht geschuurd. Dit loste het probleem op. De derde laag werd mooi dekkend en de banen verdwenen. Bij het schilderen van een betonnen vloer kan er niet altijd van te voren gezegd worden hoe het eindeffect zal zijn. De basisvloer is van groot belang en zuiging van een vloer valt moeilijk te voorspellen. Het is daarom verstandig deskundig advies in te winnen. Wie zomaar op goed geluk aan de slag gaat, kan achteraf voor problemen komen te staan. De eigenaar van de woonark in Amstel aan de Vecht kon in ieder geval terugkijken op een goede ervaring. Zijn boot kreeg een dekkende vloer met Scanofloor Uniprimer als voorbehandeling en drie eindlagen Jotun Oxan A/U in RAL-kleur 7044.

Ook is hier gekozen voor een betonverf die geschikt is voor vloeren met vloerverwarming. Deze coating verkleurt niet op de buizen van de vloerverwarming. Bovendien erg sterk, slijtvast en speciefiek voor binnen geschikt.

De oxan A/U heet tegenwoordig trestjerner. De verf is van het merk Jotun en komt uit Noorwegen. Hoog kwalitatieve producten die we al ruim 10 jaar met veel succes verkopen.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube