• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloer van een woonboot vervenHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOER VAN EEN WOONBOOT VERVEN

De vloer van een woonboot verven? Dat is wel even wat anders dan een huis. Of toch niet? Vloeren Coatings adviseerde over de woonboot van de familie Berkenhout in Ouderkerk. Wie op een woonboot woont, heeft daar meestal bewust voor gekozen. Water, rust, ruimte roepen gevoelens op van romantiek en avontuur. Maar dat wil niet zeggen dat wonen op een woonboot ook betekent dat je afstand doet van alles wat naar modern leven neigt.
 
De voorbereiding van de betonvloer
Deze woonboot in Ouderkerk is namelijk nieuw en heeft een hedendaagse betonlook. Vloeren Coatings heeft daar een steentje aan bijgedragen door te adviseren over de vloeren. De ondergrond was een een zand cement dekvloer. Het schilderen volgde de gebruikelijke procedure: intensief reinigen, laten drogen, daarna schuren (met schuurschijf 40, voor de kenners) en stofzuigen. Hierna kon het schilderwerk zijn aanvang nemen.


Het aanbrengen van de betonverf
De eerste laag werd aangebracht met 20 procent verdunning (waarvoor water werd gebruikt). Hierna werden nog eens twee lagen onverdund aangebracht. In totaal dus drie lagen. Dit is niet altijd nodig. Twee lagen is het minimum voor een goed resultaat, een derde is optioneel. In dit geval kozen we hiervoor om een mooi vol resultaat te krijgen. Ondanks de extra laag was de familie voor minder dan 1000 euro klaar.
 
De gebruikte verf was de Beton olje van Jotun. Deze is transparant of in alle kleuren leverbaar. De vloer van deze woonboot is nu goed dicht: vloeistof en vuil kunnen er niet in trekken. Schoonmaken is een peulenschil, met andere woorden. Gaat u de vloer van een woonboot verven, vraag dan zeker Vloeren Coatings voor deskundig advies

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube