• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloercoating in huis met vloerverwarmingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOERCOATING IN HUIS MET VLOERVERWARMING

Wat voor verf gebruik je in een huis met vloerverwarming? Die vraag wordt ons vaker gesteld en was ook actueel bij dit nieuwbouwproject in Leiden. Veel vloercoatings gaan zich nog wel eens afzetten tegen vloerverwarming en dan bestaat de kans dat je de buizen van de vloerverwarming gaat zien. Dat is natuurlijk niet wat je wil.

Jotun Oxan A/U - de ideale betonverf
Oxan A/U is dan de perfecte oplossing. Dit product is niet alleen slijt- en krasvast maar ook reukarm en geeft een constante tint die niet vergeelt. Bovendien is het een watergedragen verf en dus minder belastend voor het milieu. Toen de familie Van Giessen een degelijke vloercoating zocht voor hun woonhuis, hebben we dan ook Oxan A/U aangeraden. Hun woning heeft een betonvloer en overal vloerverwarming. Het resultaat kan zich laten zien. De donkere vloer (ral 7016 voor de kenners) contrasteert op een mooie manier met de wit gestucte muren.


Advies over de diverse betonverven
De trestjerner is een product van de Noorse verffabrikant Jotun. De trestjerner is in alle kleuren RAL en NCS kleuren leverbaar. De Trestjerner moet in twee lagen worden opgebracht. Afhankelijk van de ondergrond moet er eerst een primer worden aangebracht. Als de vloer reeds geschilderd is geweest dan is er geen primer nodig. Een primer zorgt ervoor dat de verf in zijn totaliteit kan uitharden en niet opgezogen wordt door het beton alvorens de verf kan uitharden. Gebeurd dit wel dan krijgt men vaak een verpoedering aan de toplaag en zal de verf vele malen minder duurzaam zijn.

Voor advies over deze en andere toepassingen kunt u altijd bij Vloeren Coatings terecht. Vloeren Coatings levert topklasse vloerverf en wordt draaiende gehouden door vakmensen met vele jaren ervaring. Wij zorgen er dan voor dat uw vloer helemaal in orde komt.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube