• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Betonverf Maatwerk voor Hangar in SchipholHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> BETONVERF MAATWERK VOOR HANGAR IN SCHIPHOL

Vloeren-coatings.nl is van alle markten thuis. We helpen particulieren en bedrijven en we deinzen voor geen enkele betonvloer terug. We adviseren even makkelijk over een garagevloer als over een vliegtuighangar. Maatwerk staat altijd voorop. Zo ook bij dit project in Schiphol.
Wat voor soort betonvloer
Voordat u een betonverf kiest voor uw betonvloer, moet u zich een aantal vragen stellen. Bijvoorbeeld, om wat voor soort betonvloer gaat het? Waarvoor wordt de betonvloer gebruikt? En hoe gaat u hem in de toekomst gebruiken? Is de betonvloer binnen of buiten? Rijden er auto's overheen? Elk antwoord weegt mee in de keuze voor de juiste betonverf coating. In een hangar rijden soms auto's, maar natuurlijk vooral vliegtuigen. Dat stelt bijzondere eisen aan de betonverf.


Primer voor uw betonverf
In deze hangar in Schiphol is er eerst een Scanofloor Uniprimer betonverf gebruikt om een goede hechting te krijgen met de eindlaag. Dit neemt ook de zuiging van de ondergrond volledig weg. De eindlaag is de Scanofloor Pantser betonverf. Zoals zijn naam al doet vermoeden is het een krachtpatser en weet hij hier zijn functie goed te verwezenlijken. Een mooie egaliserende product met een harde epoxy eindlaag. Vloeren-coatings.nl adviseert u geheel vrijblijvend over uw vloer en komt met een gegarandeerd deskundig advies. U brengt zelf het product aan of laat dit door een schildersbedrijf uitvoeren. Wie vooraf goed nadenkt en de juiste keuze maakt, kan zich nadien een boel ellende besparen.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube