• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Nieuwe vloercoating voor Praktijk voor FysiotherapieHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> NIEUWE VLOERCOATING VOOR PRAKTIJK VOOR FYSIOTHERAPIE

Een grote fysiotherapiepraktijk in Utrecht beschikt dankzij onze betonverf applicatie-service over een prachtige egale en gladde vloer. Deze is afgewerkt met een antislipkorrel en biedt dus optimale veiligheid aan alle gebruikers. Eenvoud in onderhoud en een fraaie esthetiek completeren het project.
Egaliseren van een betonvloer
Fysiotherapie Tamminga beschikt over een vloer van 1100 m2. De oude vloeren waren ongelijk. Er was op de begane grond een ondervloer van beton en zandcement, en op de eerste verdieping een houten ondervloer. Geen gemakkelijke klus, maar het applicatieteam liet zich hierdoor niet afschrikken. Na het stralen en schuren van de beton en zandcement ondervloer en het egaliseren van de houten ondervloer werd een PU Gietvloer systeem aangebracht, bestaande uit een aantal lagen. Als eerste gebruikten de schilders een Epoxy primer, waarna de ondervloeren werden uitgevlakt met een flexibele tussenlaag. Hierna brachten ze de PU Gietvloer aan, in twee verschillende kleuren. Ze hebben het daarna afgelakt in twee lagen met PU industriële lak. Deze was voorzien van een lichte antislipkorrel.


Supersterke betonverf
Vloeren-coatings.nl is specialist in gietvloeren. Die worden ook wel betonlook- of betonverf design-vloeren genoemd. Het gaat hierbij om veelgebruikte beton-vloeren, zoals in kantoren, restaurants en showrooms, maar ook in sportcentra, theaters of gewoon thuis. De coatings zijn supersterk , duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U krijgt niet alleen een slijtvaste betonvloer, maar ook een betonvloer die gezien mag worden. De Jotun-verven die we aanbevelen staan wereldwijd bekend als zeer goede coatings voor vloeren en wanden.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube