• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf voor huisartsenpraktijk: een stap vooruitHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOERVERF VOOR HUISARTSENPRAKTIJK: EEN STAP VOORUIT

Ook de praktijkruimte van een huisarts wordt met vloerverf een stuk mooier én hygiënischer. Zo waren wij betrokken bij deze huisartenpraktijk in Amsterdam met een prachtig afgewerkte zandcementdekvloer als resultaat.

Deze zandcementdekvloer werd strak gevlinderd en is daarna geschilderd met een 2-componentencoating van PU. Deze afkorting staat voor polyurhethaan. Coatings op PU-basis hebben als belangrijkste eigenschap dat ze niet vergelen en dus kleurvast zijn. Daarnaast zijn ze, zoals het hoort, slijtvast  en vloeistofdicht.
 

Vloerverf van Scanofloor

Deze PU-coating was van het type Scanofloor Colourcoat. Deze zeer betaalbare vloerverf gaat er pas op nadat de vloer is voorbewerkt met een primer. Hiervoor gebruikten wij in deze huisartsenpraktijk Scanofloor Uniprimer. Dit is een 2.componentenprimer die de toplaag een zeer goede hechting geeft aan de ondergrond.

Uiteindelijk gingen er een laag primer en twee toplagen op. Een gevlinderde vloer of wel een gepolijste vloer is een zeer goede uitgangspositie om een vloer te gaan schilderen. Het geeft een heel strak resultaat.

Ook uw vloer kan zijn voordeel doen met Colourcoat. Neem contact op voor persoonlijk advies.
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube