• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf geeft marmoleumvloeren nieuw levenHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOERVERF GEEFT MARMOLEUMVLOEREN NIEUW LEVEN

Oude marmoleumvloeren krijgen een nieuw leven met vloerverf. Dat bleek uit dit project in het noorden van Nederland waarvoor Vloeren-coatings de verf leverde.
 
Het ging hierbij om een school die was omgebouwd tot riant woonhuis. Om het pand om te vormen tot comfortabale woning, moesten wel de vloeren worden aangepakt. De oude marmoleumvloeren waren vies en versleten. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Zulke vloeren zijn zeer goed op te knappen. Dat kan door het marmoleum weg te halen en de ondervloer te herstellen. Een alternatief is heel goed reinigen met Stripper-zeep en vervolgens te schilderen. Wij adviseerden de laatste optie.
 
Met de Stripper-zeep werd de oude waxlaag weggehaald. Daarna ging er in twee lagen Scanofloor Vinylcoat overheen.

Scanofloor Vinylcoat vloerverf

Vinylcoat is een 2-componentencoating die zeer slijtvast is en een uitstekende hechting aangaat met kunststof ondergronden. Deze vloerverf is kleurvast en vloeistofdicht. Dat maakt de coating ook geschikt voor vloeren in keukens en badkamers. Alle RAL-kleuren zijn leverbaar voor deze verf. Het is eenvoudig om Scanofloor Vinylcoat zelf te verwerken. Er mag geen primer gebruikt worden.

Vinylcoat moet direct na het mengen worden aangebracht. Voor ongeveer € 7,5 per 1m2 is dit een perfecte en voordelige oplossing om een oude marmoleumvloer een tweede leven te geven. Hebt u een soortgelijke vloer? Denk dan ook aan deze oplossing!

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht. Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube