• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Vloerverf voor natuurtegelsHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - VLOERVERF >> VLOERVERF VOOR NATUURTEGELS

Tegels met een natuurlijke look zijn mooi. Maar natuurtegels, zoals ze ook worden genoemd, hebben een nadeel. Wanneer ze onbewerkt gebruikt worden, is vuil erg moeilijk te verwijderen. Met een goede vloerverf voor natuurtegels is dit probleem goed te verhelpen.
 
Dit ondervond de familie Bouts. Het gezin benaderde ons vanwege de vloer van natuurtegels in de familiewoning. Ze realiseerden zich dat die makkelijk en blijvend vuil zou worden als ze niet voor extra bescherming zouden zorgen. Vloeren-coatings.nl stelde twee verschillende oplossingen voor. Aan de ene kant waren er de prachtige vloerverf-producten van Scanofloor. Aan de andere kant kon gekozen worden voor de vloerverven van Jotun. Geen van beide oplossingen is per definitie beter dan de ander. Veel hangt af van persoonlijke voorkeuren, gebruik van de vloer en het beschikbare budget.
 
Vloeren-coatings.nl raadt in ieder geval altijd het gebruik van gerenommeerde merken aan. Merkloze of goedkope producten kunnen aantrekkelijk lijken maar worden meestal zonder garanties verkocht. Vloeren-coatings.nl staat wel garant voor hoge kwaliteit.
 
De familie Boets koos voor Jotun Betonolje. Dit is een matte transparante coating die goed weerstand biedt tegen vocht en vuil. Het gezin voerde het schilderwerk zelf uit met een roller. Nadat de vloer geschilderd is, zijn de voegen gedaan. Door hierop een laagje transparante verf aan te brengen zijn de kleuren van de natuurtegels meer naar voren gehaald. Een mooier resultaat!
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.

Wilt u ook vloerverf voor natuurtegels. Bel voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.


Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube