• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Nieuwe vloerverf voor wijnwinkel in AlkmaarHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> NIEUWE VLOERVERF VOOR WIJNWINKEL IN ALKMAAR

Een wijnwinkel die zichzelf en de klant serieus neemt stelt hoge eisen aan de winkelvloer. Zo ook E-CRU Wines in Alkmaar. Vloeren-coatings.nl hielp de winkel van vinoloog Wytse van der Zweep met het realiseren van een nieuwe vloercoating die niet alleen prachtig is, maar ook slijt- en krasvast. Voor Wytse van der Zweep is wijn geen koopwaar maar een passie. Dat straalt de winkel dan ook uit. Hier kom je niet om even snel een fles van het schap te pakken, maar om wijn te ervaren. Bij E-CRU Wines wordt over wijn gepraat en gelezen. Er wordt geproefd en genoten, en natuurlijk ook gekocht. Het is meer dan een winkel.
 
Een smeervloer schilderen met betonverf
E-CRU weet dat bezuinigen op de afwerking van de vloer van een drukbezocht detailhandelspand onverstandig is. In eerste instantie dacht men eerst aan alleen schilderen. Dankzij het juiste advies, gebaseerd op de verwachtingen van de winkel, is uiteindelijk begonnen met een smeervloer die daarna werd geschilderd. Een smeervloer geeft het effect van een gietvloer. Hierna werden er twee lagen Pre vloerverf aangebracht. Dit kwaliteitsproduct van Scanofloor wordt veelal gebruikt voor betonvloeren, zand-cementvloeren en anhydrietvloeren maar is ook voor andere toepassingen geschikt. Met Pre Dekverf afgewerkte vloeren komt u tegen in bad- en wasruimtes, garages, kelders, winkels en andere plaatsen waar hygiëne en slijtvastheid van belang zijn. Pre vloerverf geeft een naadloos, esthetisch verantwoord oppervlak.

Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube