• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Winkelvloer krijgt nieuwe coatingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BEDRIJFSVLOEREN >> WINKELVLOER KRIJGT NIEUWE COATING

Een winkel in Amsterdam ververste onlangs de winkelvloer met een nieuwe laag. Hiervoor adviseerden wij het gebruik van Scanofloor Colourcoat.
Deze betonvloer van in totaal 200 vierkante meter was voorzien van een andere coating. Echter door de vele klanten en het gebruik van de vloer was de laag lelijk geworden en paste ze niet meer bij het interieur van de winkel.

Goed dekkende Colourcoat
Wij adviseerden om voor de toplaag Scanofloor Colourcoat te gebruiken. Dit is een slijtvaste 2 componenten vloercoating die gietvloeren goed dekkend afwerkt. Bovendien is de verf bestendig tegen weekmakers wat handig is in winkels waar regelmatig steekwagentjes met rubberen banden binnen komen. Colourcoat is in tal van kleuren leverbaar.

De vloer in de Amsterdamse winkel werd eerst goed geschuurd met een grote schuurmachine korrel 80. Dit diende om de oude verflaag te verwijderen en de volgende laag goed te laten hechten. De vloer werd daarna stofvrij gemaakt met een professionele stofzuiger.

Er werd in dit geval gebruik gemaakt van een primer van Scanofloor, te weten de Uniprimer. In totaal werd er 30 liter Uniprimer gebruikt. Dit middel versterkt de hechting tussen het oude oppervlak en de nieuwe betonverf. Daarna werden er met de roller twee lagen Colourcoat aangebracht.
 
 
Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.
 

Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube