• UITVOERING

Betonverf producten voor uw gietvloer, betonvloer, epoxyvloer, garagevloer, woonkamervloer, badkamervloer, magazijnvloer, e.d.

Een woningvloer met een warmere uitstralingHOME >> UITVOERING >> PROJECTEN - BETONVERF VERVEN >> EEN WONINGVLOER MET EEN WARMERE UITSTRALING

De bewoners van een huis in Amstelveen waren moe van de koude uitstraling van hun anhydrietvloer. Ze wilden iets warmers. De hele vloer vervangen was geen optie, maar een andere kleur ging natuurlijk wel. Vloeren-coatings.nl werd ingeschakeld voor een passend verfadvies. Een echt eenvoudige klus was het niet. De toplaag van een anhydrietvloer is namelijk erg hard en moet eerst voorbehandeld worden. Anders hecht de verf niet. Soms moet het oppervlak eerst gezandstraald worden. In dit geval kon gelukkig worden volstaan met opschuren.
 
Een uitstekende basis met Scanofloor Uniprimer
Toen de vloer eenmaal grof was, werd de primer (grondlaag) aangebracht. Hiervoor adviseerden we Scanofloor Uniprimer. Dit product dringt goed door. Het is bovendien erg slijtvast en kan worden afgewerkt met alle denkbare typen vloerverf van Scanofloor. Hierna brachten de schilders de eindlaag aan. De betonverf die we hiervoor leverden was Scanofloor Pre dekverf. Deze vloerverf is erg veelzijdig. Het product is toe te passen in badkamers en wasruimtes, garages, kelders en op alle wanden en vloeren die een hygiënische, slijtvaste en chemisch resistente coating nodig hebben.

2 lagen Scanofloor betonverf
In het huis in Amstelveen brachten de schilders twee lagen van deze uitstekende verf aan, in totaal 150 vierkante meter. Als kleur werd gekozen voor een warmgrijze tint, bekend onder de kleurcode RAL 7032. Ook de keuken kreeg een nieuwe coating. In keukens wordt natuurlijk weleens vloeistof gemorst, dus dan is een vloeistofdichte verflaag erg belangrijk. Pre dekverf van Scanofloor was ook hier de aangewezen oplossing.


Producten zijn geleverd door vloeren-coatings. De betonverf / vloerverf is of door de klant zelf of in samenwerking met een eigen applicateur aangebracht.


Voor een vrijblijvend advies of een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of u kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,
Verfspecialist voor Vloeren Coatings.nl ©
Onze adviezen met betrekking tot de toepassing worden naar beste weten verstrekt en gelden slechts als vrijblijvende aanwijzingen. Wij kunnen niet meer garanderen dan de kwaliteit van het product zelf. Onze producten worden toegepast onder omstandigheden waar wij geen controle op hebben, daarom zult u begrijpen dat de applicatie van de producten altijd uw eigen verantwoordelijkheid is. Op al onze aanbiedingen en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de Algemene Verkoopvoorwaarden van toepassing


Betonverf Advies en Producten voor Gietvloer, Betonvloer, Epoxyvloer, Grindvloer, e.d.
Vloeren-Coatings.nl, Atlas Complex, Africa Building, Hoogoorddreef 9, 1101 BA, Amsterdam, Nederland, Copyright 2015
BTW # NL 821759255 B 01 - Kvk # 30189843vloeren-coatings.nl on Facebook vloeren-coatings.nl on Google+ vloeren-coatings.nl on Pinterest vloeren-coatings.nl on YouTube