Een betonlook creëren zorgt ervoor dat een vloer er robuust en authentiek uit blijft zien, maar toch alle nodige bescherming krijgt. Een betonlook wordt meestal met transparante coatings gemaakt. Ook een grijze verfkleur kiezen, kan een betonachtige uitstraling geven. Onderstaande artikelen geven inzicht in alles wat te maken heeft met het creëren van een betonlook. Onmisbaar voor iedereen die zelf een transparante vloer coating aanbrengt! Lees ze dus zeker door voor u verf kiest.

Zo maak je een betonlook vloer
Een betonlook vloer is stoer en trendy. En bovendien: gemakkelijk te creëren. In dit artikel zetten we alles op een rijtje: de voordelen, werkwijze en handige tips waarmee iedereen een betonlook maakt.

Betonlook primer: waarom de primer zo belangrijk is
Om uw vloer een stoere betonlook te geven, is één product essentieel: de juiste betonlook primer. Een geschikte primer die op de goede manier is aangebracht bepaalt het succes van de schilderklus. We leggen uit waarom.

Betonlook vloer in nieuwbouw maken
Een betonlook vloer is ook in nieuwbouw een mooie oplossing. Hoewel niet moeilijk om te maken, is jezelf goed informeren wel een must. Volg ons advies in dit artikel.

Betonlook maken voor een pleistervloer
Met een betonlook behoudt een pleistervloer zijn ruwe uitstraling. Maar hoe maak je zo'n betonlook? We leggen het hier uit.

Werkwijzer voor betonlook vloer verven
U wilt een vloer met een betonlook? De werkwijzer legt stap voor stap uit hoe u deze klus aanpakt en welke producten hiervoor het meest geschikt zijn. Zeker lezen!

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste producten en beantwoordt alle vragen over de verwerking. Bel ons gerust voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.