Garagevloer Coating 2K

Inno Coatings
€ 44,00 € 34,00 Incl. btw
SKU code:
2380

Product omschrijving - Inno Garagevloer Coating 2K

Inno Coatings Garagevloer Coating 2K is een 2-componenten betoncoating voor professionele garages en werkplaatsen. Deze watergedragen coating op basis van epoxy en alifatisch polyamine als verharder is goed bestand tegen weekmakers. Natuurlijk is deze coating ook bestand tegen chemicaliën, zuren, logen en zouten. De Garagevloer Coating maakt tevens uw vloer vloeistofdicht. Het is dan ook een krachtpatser onder de betoncoatings en is bestand tegen zware belasting. Deze coating is ook zeer geschikt voor industriële toepassingen, zoals magazijn- en fabrieksvloeren. De coating is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren en kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

 

Bijzondere kenmerken - Inno Garagevloer Coating 2K

Zeer goed bestand tegen de weekmakers van autobanden. Duurzaam en zeer slijtvast. Niet vergelende. Uitstekend UV bestand. NMP vrij, Bijna reukloos. Inno Garagevloer coating is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.


Gebruik - Inno Garagevloer Coating 2K

Repareer gaten en scheuren. Maak vervolgens de vloer stofvrij en vetvrij en schuur de vloer glad. Het ontvetten van de vloer doet u bij voorkeur met een speciale ontvetter, zoals Inno Vloerreiniger. Met schuren ruwt u de vloer enigszins op, wat belangrijk is voor een goede hechting.  Eventuele onvolkomenheden worden met het schuren ook meteen verwijderd.  Na het mengen van de componenten kan de verf gedurende 1,5 uur worden aangebracht. Belangrijk is daarom om afgepaste hoeveelheden te mengen, dus niet meer mengen dan u per laag nodig hebt. Afhankelijk van de luchtvochtigheid kan na ca. 12 uur droging een tweede laag aangebracht worden. Breng na het mengen geen deksel op de pot aan. U kunt eventueel antislip aan de verf toevoegen om een ​​antislipvloer te maken.
Verbruik: ca. 7 m² per kg. Potlife na menging: ca. 1.5 uur. Overschilderbaar na ca. 12 uur. Aanbevolen primer: Inno Vloerprimer 2K. 

 

Productinformatieblad - Inno Garagevloer Coating