Betonverf 1K

Inno Coatings
€ 35,10 € 27,00 Incl. btw
SKU code:
1315

 

Productomschrijving - Inno Coatings Betonverf 1K

 
Inno Coatings Betonverf 1K is uiteraard gemaakt om toegepast te worden op betonvloeren zowel binnen als buiten.Zeer breed inzetbaar. Kleurvast, binnen en buiten toepasbaar. Bestand tegen de weekmakers van autobanden.Maakt een vloer stofvrij, vloeistofdicht, slijtvast, niet vergelend en UV bestendige coating. Ook goed bestand tegen zuren logen, zouten en oplosmiddelen.

Een 1 componenten matte watergedragen product op basis van alifatische acrobaten. Zowel dekkend als transparant verkrijgbaar. Zeer makkelijk te verwerken en vrijwel voor iedere situatie toe te passen. Het is een vloerverf / coating welke oplosmiddelvrij en watergedragen is.

Opmerking: Er is ook Inno Betonverf 2K welke wordt toegepast in situatie’s die een robuster, slijtvast en krasvastere coating nodig hebben.


Bijzondere kenmerken - Inno Coatings Betonverf 1K

Mat, elastische coating die dekkend of transparant afwerkt. Niet vergelend, weerbestendig. Goed verwerkbaar, NMP vrij en reukloos. Na afloop is deze eenvoudig te reinigen en uitstekend bestand tegen UV. Inno Betonverf 1K coating is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

 

Gebruik - Inno Coatings Betonverf 1K

Inno Betonverf 1K coating wordt toegepast op steenachtige ondergronden. Uiteraard beton maar ook op hout en bitum op vloeren en wanden. Toepasbaar zowel binnen als buiten.

 

Productinformatieblad - Inno Coatings Betonverf 1K