Betonverf 2K

Inno Coatings
€ 57,20 € 44,00 Incl. btw
SKU code:
2374

 

Productomschrijving: Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings Betonverf is een watergedragen 2-componenten betonverf en is zowel verkrijgbaar als dekkende coating in nagenoeg alle RAL kleuren en als transparante coating. De verf is geschikt voor gebruik binnen en buiten. Deze betonverf kunt u toepassen op vloeren en wanden van steenachtige ondergronden, troffelvloeren, houten vloeren, chipsvloeren en kunststofoppervlakken.

De verf is zeer kras- en slijtvast en daarom de verf bij uitstek voor vloeren die intensief gebruikt worden. Ook maakt deze betonverf uw vloer of wand vloeistofdicht, waardoor deze ideaal is voor gebruik in de keuken of badkamer. De transparante coating is zeer kras- en slijtvast en goed te gebruiken om uw vloer of wand te beschermen tegen slijtage en weersinvloeden. Na behandeling met deze coating is uw vloer of wand ook uitstekend schoon te maken, waardoor deze coating uitermate geschikt is als afwerking op bijvoorbeeld vandalisme-gevoelige plaatsen.

 

Bijzondere kenmerken: Inno Coatings - Betonverf 2K

Zeer slijtvast. Mat, zijde mat, glans. Goed verwerkbaar, slijtvast, krasvast, elastisch, geheel naadloos, hygiënisch, uitstekend UV bestand, stofvrij, NMP vrij, nagenoeg reukloos. Heeft een zeer lange potlife. Inno Betonverf 2K coating is goed extra chemisch resistent en bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.

 

Gebruik: Inno Coatings - Betonverf 2K

Inno Coatings Betonverf 2K coating wordt toegepast op steenachtige ondergronden. Uiteraard beton maar ook troffelvloeren, houten vloeren, chipsvloeren en kunststofoppervlakken op vloeren en wanden. Toepasbaar zowel binnen als buiten.De info coating 2K wordt veel gebruikt om oude gietvloeren te overschilderen. Uiteraard is het 1 effe kleur.

 

Productinformatieblad: Inno Coatings - Betonverf 2K