Garagevloer Coating 1K

Inno Coatings
€ 42,25 € 32,50 Incl. btw
SKU code:
1315

Product omschrijving - Inno Garagevloer Coating 1K

Inno Coatings Garagevloer Coating is een watergedragen 1 component vloercoating die zeer geschikt is voor garagevloeren. Een vloercoating die goed bestand is tegen autobanden. Toepasbaar op steenachtige, houten en bitumen ondergronden. Deze 1 componenten is gemaakt voor garagevloeren die”normaal” belast worden. Niet voor professionele garages. Zeer eenvoudig te verwerken en zeer goed in eigen beheer te doen. Alle ral kleuren leverbaar. Erg is geen verwerkingstijd voor deze coating, direct uit de pot te gebruiken.

Basis van product is alifatische acrylate waardoor deze coating goed kras bestendig is en UV bestand. Gemakkelijk verwerkbaar en eenvoudig te reinigen.

 

Bijzondere kenmerken - Inno Garagevloer Coating 1K

Zeer goed bestand tegen de weekmakers van autobanden. Duurzaam en zeer slijtvast. Niet vergelende. Uitstekend UV bestand. NMP vrij, Bijna reukloos. Inno Garagevloer coating is bestand tegen zuren, logen, zouten en oplosmiddelen.


Gebruik - Inno Garagevloer Coating 1K

Garagevloer Coating wordt toegepast in garages. Kan worden toegepast op steenachtige, houten en bitumen ondergronden. Tevens toepasbaar op wanden. Toepasbaar binnen als buiten.

Zeer duurzame een primer nodig. Eerste laag met 10% verdunnen met water 2x toplaag geen primer/ zeer slijtvast / alleskunner.

 

Productinformatieblad - Inno Garagevloer Coating