Anhydrietvloer verven in Amstelveen

De bewoners van een huis in Amstelveen waren moe van de koude uitstraling van hun anhydrietvloer. Ze wilden iets warmers. De hele vloer vervangen was geen optie, maar een andere kleur ging natuurlijk wel. Vloeren-coatings.nl werd ingeschakeld voor een passend verfadvies. Een echt eenvoudige klus was het niet. De toplaag van een anhydrietvloer is namelijk erg hard en moet eerst voorbehandeld worden. Anders hecht de verf niet. Soms moet het oppervlak eerst gezandstraald worden. In dit geval kon gelukkig worden volstaan met opschuren.

Toen de vloer eenmaal grof was, werd de primer (grondlaag) aangebracht. Hiervoor adviseerden we Inno Vloerprimer 2K. Dit product dringt goed door. Het is bovendien erg slijtvast en kan worden afgewerkt met alle denkbare typen vloerverf van Scanofloor. Hierna brachten de schilders de eindlaag aan. De betonverf die we hiervoor leverden was Inno Betonverf 2K. Deze vloerverf is erg veelzijdig. Het product is toe te passen in badkamers en wasruimtes, garages, kelders en op alle wanden en vloeren die een hygiënische, slijtvaste en chemisch resistente coating nodig hebben.

De schilders brachten twee lagen van deze uitstekende verf aan, in totaal 150 vierkante meter. Als kleur werd gekozen voor een warmgrijze tint, bekend onder de kleurcode RAL 7032. Ook de keuken kreeg een nieuwe coating. In keukens wordt natuurlijk weleens vloeistof gemorst, dus dan is een vloeistofdichte verflaag erg belangrijk. De verf van Inno Coatings was ook hier de aangewezen oplossing.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier