Fabrieksvloer verven in Weesp

Wij leverden de coating voor deze intensief gebruikte fabrieksvloer in Weesp. Nadat de betonvloer goed was gereinigd werd de ondergrond met een diamantschuurmachine geschuurd. Dit gaf natuurlijk enig stof af. Het is na het schuren dan ook belangrijk om goed te stofzuigen, want hier ook gebeurde.

Als voorbereiding voor de verflaag ging er Inno Vloerprimer 2K op. Dit is een 2 componenten-primer die een zeer goede hechting van de toplaag geeft en de vloer optimaal ondersteunt. De toplaag op deze fabrieksvloer was een 2- componenten-coating op basis van epoxy: Inno Grindvloer Coating. Deze vloercoating, zowel geschikt voor beton als grind, is bestand tegen de weekmakers van autobanden en chemicaliën. Aan een fabrieksvloer worden hoge eisen gesteld. Met onze coating levert dit geen problemen op.

Om goede resultaten te krijgen en het juiste product te kiezen bij het verven van bedrijfsvloeren is het altijd belangrijk dat u goed advies krijgt. Vloeren-coatings geeft gratis advies, ook als u de coating zelf verwerkt. Tevens kunnen we helpen bij het uitbesteden aan een applicateur. Dus: gewoon even bellen!

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier