Fysiotherapie vloer verven in Utrecht

Een grote fysiotherapiepraktijk in Utrecht beschikt nu over een prachtige egale en gladde vloer. Deze is afgewerkt met een antislipkorrel en biedt dus optimale veiligheid aan alle gebruikers. Eenvoud in onderhoud en een fraaie esthetiek completeren het project.

Fysiotherapie Tamminga beschikt over een vloer van 1100 m2. De oude vloeren van de praktijkruimte waren ongelijk. Er was op de begane grond een ondervloer van beton en zandcement, en op de eerste verdieping een houten ondervloer.

Geen gemakkelijke klus, maar het applicatieteam liet zich hierdoor niet afschrikken. Na het stralen en schuren van de beton en zandcement ondervloer en het egaliseren van de houten ondervloer werd een PU Gietvloer systeem aangebracht, bestaande uit een aantal lagen. Als eerste gebruikten de schilders een Epoxy primer, waarna de ondervloeren werden uitgevlakt met een flexibele tussenlaag. Hierna brachten ze de PU Gietvloer aan, in twee verschillende kleuren. Ze hebben het daarna afgelakt in twee lagen met PU industriële lak. Deze was voorzien van een lichte antislipkorrel.

Deze vloercoatings zijn supersterk , duurzaam en onderhoudsvriendelijk. U krijgt niet alleen een slijtvaste betonvloer, maar ook een betonvloer die gezien mag worden. De Inno Coatings-verven die we aanbevelen staan bekend als zeer goede coatings voor vloeren en wanden.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier