Gietvloer verven in Almere

In Almere kreeg een kledingwinkel een nieuwe gietvloer. Gietvloeren zijn vloeren van kunststof die vloeibaar worden gegoten en daarna uitharden. Die kunststof is eigenlijk een vloercoating waaraan een kunsthars is toegevoegd zoals polyurethaan of epoxy. Dit noemen we een 2-componentenverf.

Het eindresultaat kent geen naden en laat geen vloeistoffen door. Gietvloeren kunnen in elke gewenste kleur worden gegoten. Ze zijn makkelijk in onderhoud en geven het idee de ruimte te vergroten. De levensduur en de duurzaamheid zijn afhankelijk van de samenstelling.

De drukbezochte winkel in Almere had eerst een andere vloer. Die was echter versleten. De nieuwe vloer werd gegoten met twee verschillende grijstinten. Gekozen werd voor een opbouw in vijf lagen van hoogwaardige gietcoatings. De laatste twee lagen zijn transparante coatings. Deze brengen een slijtvaste laag aan.

Gietvloer slijten nauwelijks door gebruik, maar zijn nooit 100 procent krasvast. Dit betekent dat scherpe voorwerpen de vloer kunnen beschadigen. Met een transparante toplaag is dit minder zichtbaar. Een gietvloer kan, afhankelijk van de kleuren, een zeer aantrekkelijke look hebben. Die kunt u goed benaderen met een strakke betonvloer.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier