Havenloods vloer verven in Rotterdam

De eigenaars van een havenloods in Rotterdam vroeg ons om voor advies. Ze wilden de ruimte van een nieuwe vloercoating voorzien. Het ging om een oppervlak van 400 vierkante meter.

Niet alleen vanwege het grote oppervlak was het een grote klus, maar ook omdat de vloer alle tekenen toonden van intensief gebruik. Dus moest er eerst flink gereinigd worden om alle vieze plekken te verwijderen. Was dit niet gebeurd, zou bij het schuren van de vloer het vuil in het beton geschuurd worden.

Het schuurwerk werd aangepakt met korrel 40. Dit is vrij gangbaar bij vloeren die niet heel dicht gevlinderd zijn. Een gevlinderde vloer is een vloer die tijdens het droogproces keer op keer is gepolijst. Het schuurwerk in de havenloods werd gevolgd door een stofzuigbeurt en daarna kon het coaten beginnen.

Om de vloer mooi dekkend te krijgen werd een laag Inno Grindvloer Coating aangebracht. Deze verf is geschikt voor grind en beton, en zeer goed bestand tegen de weekmakers van autobanden. Geen overbodige luxe, want in de loods zouden regelmatig vrachtauto's staan.

In de vloer van de havenloods zaten ook oneffenheden die met een schraplaag werden weggewerkt. Dit zorgt voor een mooi egaal effect. De vloercoating zit er nu op en de havenloods kan er weer tegen. Hebt u een bedrijfsruimte, werkplaats, loods of magazijn dat een frisgeverfde betonvloer nodig heeft, neem dan zeker contact op met Vloeren Coatings.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier