Marmoleumvloer verven

Marmoleumvloer verven geeft een nieuw leven met vloercoating. Dat bleek uit dit project in het noorden van Nederland waarvoor Vloeren-coatings.nl de verf leverde.

Het ging hierbij om een school die was omgebouwd tot riant woonhuis. Om het pand om te vormen tot comfortabele woning, moesten wel de vloeren worden aangepakt. De oude marmoleumvloeren waren vies en versleten. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Zulke vloeren zijn zeer goed op te knappen. Dat kan door het marmoleum weg te halen en de ondervloer te herstellen. Een alternatief is heel goed reinigen met Vinylstripper en vervolgens te schilderen. Wij adviseerden de laatste optie.

Met de Vinylstripper werd de oude waxlaag weggehaald. Daarna ging er in twee lagen Scanofloor Vinylcoat overheen.

Vinylcoat is een 2-componentencoating die zeer slijtvast is en een uitstekende hechting aangaat met kunststof ondergronden. Deze vloerverf is kleurvast en vloeistofdicht. Dat maakt de coating ook geschikt voor vloeren in keukens en badkamers. Alle RAL-kleuren zijn leverbaar voor deze verf. Het is eenvoudig om Scanofloor Vinylcoat zelf te verwerken. Er mag geen primer gebruikt worden.

Vinylcoat moet direct na het mengen worden aangebracht. Voor ongeveer € 7,5 per 1m2 is dit een perfecte en voordelige oplossing om een oude marmoleumvloer een tweede leven te geven. Hebt u een soortgelijke vloer? Denk dan ook aan deze oplossing!

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier