Natuursteen verven in Den Haag

Natuursteen is een prachtig product, maar kan ook zijn nadelen hebben. Dat merkte de eigenaar van een woning in Den Haag. Vloeren Coatings adviseerde Clearprimer en Clearcoat.

De woning heeft een huiskamer van 50 vierkante meter met een vloer geheel in natuursteen. Die steen had een dusdanig reliëf dat er steeds vuil in bleef hangen. De vloer was moeilijk schoon te krijgen: eigenlijk lukt het nooit helemaal. Het kwam erop neer dat de bewoners veel moesten schrobben om het na een week opnieuw te moeten doen.

De oplossing was Scanofloor Clearprimer en Clearcoat. Deze befaamde, slijt- en krasvaste vloercoatings op waterbasis zijn transparant. In dit geval is de transparante coating gebruikt om zo de natuursteen mooi naar voren te laten komen. De toplaag Clearcoat heeft de vloer een warme zijdematte uitstraling gegeven. Doordat Clearprimer de vloer niet donkerder maakt kun je ook geen rolbanen krijgen. Clearcoat zorgt voor een slijtvaste en vloeistofdicht oplossing.

De klant was erg tevreden over het eindresultaat en stuurde ons de foto’s op. Mocht u ook uw natuursteen-vloer willen coaten bel dan altijd even voor advies.

Voor elke vloer een andere oplossing. Tot slot even dit. Veel mensen met een stenen vloer hebben vloerverwarming. Ook dan zijn Clearprimer en Clearcoat een oplossing en zullen nooit gaan verkleuren op de buizen van de vloerverwarming.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier