School gymzaal verven in Deventer

Deze gymzaal van een school in Deventer vertoonde alle kenmerken van de gemiddelde oudere sportaccommodatie: een bijzonder intensief gebruikte vloer met slijtageplekken. Welbeschouwd was de marmoleumvloer totaal versleten. Een nieuwe kleur en extra bescherming was dan ook hoognodig. Tijd voor verse vloercoating.

Op het marmoleum zaten kale plekken. Dit zorgde voor extra problemen die we echter goed te lijf konden. De vloer werd goed geschuurd en voorzien van een nieuwe laag Scanofloor Vinyl Vloercoat, een uitstekende en vriendelijk geprijsde vloerverf van hoge kwaliteit. Deze vloerverf is zeer slijtvast en dat is wel zo fijn als een sportzaal veel gebruikt wordt. Voor het oppervlak van 100 vierkante meter was 10 liter Vloercoat nodig.

Bovendien werden er nieuwe belijningen aangebracht met Inno Quickdry Coating. Deze verf is in verschillende kleuren te verkrijgen, wat met name in sportzalen erg belangrijk is. In dit geval werd er gekozen voor wit. In totaal gebruikte de school drie liter. De Quickdry Coating is geschikt voor belijningen van binnen- en buitenvloeren. Behalve gymzalen kunnen er bijvoorbeeld ook parkeervakken mee worden afgelijnd. Deze vloercoating droogt enorm. De gymzaal kon dan ook snel weer in gebruik worden genomen.

Voor het schuren gebruikte de school een schuurmachine, te huur bij de bouwmarkt. De verf werd met gewone rollers aangebracht.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier