Stenen vloer verven in woonkamer

Een stenen vloer is mooi, maar moet ook met vloercoating behandeld worden. Veel mensen staan hier niet bij stil. Wanneer stenen niet geverfd worden kan viezigheid en vloeistoffen intrekken, met alle gevolgen van dien.

De familie Janssen woont in Zuid-Holland en heeft een stenen vloer in de woonkamer die onbehandeld is gelegd. Het geeft een mooie, natuurlijke 'look'. Gelukkig begreep de klant dat deze vloer ook bescherming nodig heeft om vuiligheid geen kans te geven.

De familie wilde de vloer met een matte, transparante lak afwerken die niet vergeelt en wendde zich tot Vloeren-coatings.nl. Ons advies: gebruik Inno Vloerprimer 2K en Inno Betonverf 2K. U vindt ze in onze webshop.

Dit zijn slijtvaste vloercoatings die alle belangrijke eigenschappen hebben om een stenen vloer langdurig te beschermen. De primer kan zich goed op een harde ondergrond aanzuigen. De betonverf geeft als toplaag een uitstekende bescherming. Het is ideaal voor een grove steenstructuur zoals die van de vloer in het huis van de familie Janssen. Koffie- en wijnvlekken hebben nu geen kans meer.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier