Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Hoe kan ik een marmoleumvloer verven?

Hoe kan ik een marmoleumvloer verven? Ziet je Marmoleum er niet meer mooi uit? Natuurlijk kun je de vloer vervangen. Maar als je je marmoleumvloer een nieuwe uitstraling wilt geven, dan is ook verven een uitstekende optie. Met de juiste voorbereiding en producten kun je de vloer transformeren zonder deze te hoeven vervangen.

Welke verf is geschikt voor een cementdekvloer?

Welke verf is geschikt voor een cementdekvloer? Als je jouw cementdekvloer een opknapbeurt wilt geven, is het belangrijk om de juiste verf te kiezen. Niet alle verfsoorten zijn geschikt voor cementdekvloeren, en het kiezen van de juiste producten kan een groot verschil maken voor het resultaat. Het moet goed zijn. Anders ben je snel opnieuw aan het verven.

Tips voor het Verven van een Houten Vloer

Tips voor het Verven van een Houten Vloer Mensen houden van hout. En een houten vloer wordt vaak gekoesterd. Maar hout heeft wel onderhoud nodig, en soms wil je gewoon je interieur een nieuwe frisse look geven. We spreken dan vaak van verven. Als je daarom tips zoekt voor het verven van een houten vloer, ben je hier aan het goede adres!