Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Waarom moet ik een vloer sealen?

Waarom moet ik een vloer sealen? Vloeren sealen verlengt de levensduur van een vloer. Het is voordelig, al moet het wel vaker worden herhaald dan coaten. In deze blogpost bespreken we waarom u een vloer kunt sealen, en hoe dit proces bijdraagt aan een mooiere en duurzamere vloer.

Wat moet ik weten over laminaat verven?

Wat moet ik weten over laminaat verven? Laminaat verven is een slimme en voordelige manier om je vloer een frisse, nieuwe look te geven. Met de juiste voorbereiding, materialen en technieken kun je ook als doe-het-zelver een oude laminaatvloer weer tot leven wekken en een professioneel resultaat bereiken dat jarenlang meegaat.

Waarom moet ik een primer op een betonvloer aanbrengen?

Waarom moet ik een primer op een betonvloer aanbrengen? Maak niet de fout van anderen. Een betonvloer primer aanbrengen is echt belangrijk! Soms ontmoeten we mensen die uit zuinigheid de primer achterwege lieten. Hier duiken we dieper in op de voordelen van een primer voor betonvloeren, en geven we tips en adviezen om ervoor te zorgen dat uw vloercoating perfect hecht en duurzaam is.

Hoe moet ik een anhydrietvloer schuren?

Hoe moet ik een anhydrietvloer schuren? Het schuren van een anhydrietvloer is een cruciale stap voordat je begint met verven. Het zorgt ervoor dat de vloer goed hecht aan de verf of coating die je aanbrengt. Zonder deze stap riskeer je dat de verf niet goed hecht, wat mogelijk leidt tot scheuren, barsten of een oneffen afwerking. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Of je nu een doorgewinterde doe-het-zelver bent of net begint, dit artikel biedt je waardevolle tips om de klus tot een succes te maken.