Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Welke Primer is Geschikt voor een Tegelvloer?

Welke Primer is Geschikt voor een Tegelvloer? Het opknappen van je tegelvloer kan een wereld van verschil maken in je huis. Het verven van vloertegels is relatief goedkoop en kost minder tijd dan een nieuwe vloer: het is de manier om, zonder veel gedoe, een frisse look te creëren. Een cruciale stap is echter het kiezen van de primer. Hier lees je welke primer je moet gebruiken voor jouw tegelvloer en waarom dit zo belangrijk is.

Stenen Vloer Schilderen: 5 Essentiële Tips

Stenen Vloer Schilderen: 5 Essentiële Tips Natuurlijke stenen vloeren zijn prachtig en duurzaam. Ze passen in haast elk huis. Maar soms, na verloop van tijd, hebben ze wat extra aandacht nodig om hun glans en uitstraling te behouden. Een stenen vloer schilderen is een effectieve manier om een verouderde vloer nieuw leven in te blazen. Hier zijn vijf tips om u op weg te helpen bij het verven van een stenen vloer.

Tegelvloer verven: geef je tegels een make-over

Tegelvloer verven: geef je tegels een make-over Heb je een oudere tegelvloer in huis die zijn glans heeft verloren? Wil je een frisse en eigentijdse uitstraling aan je interieur geven zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van de hele vloer? Dan is de tegelvloer verven de perfecte oplossing! Hierboven en hieronder zien we de resultaten van twee tegelvloeren vóór en na de schilderklus.