Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf Vinylvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud, maar soms willen we graag een nieuwe look. Vervangen brengt kosten en moeite mee. Is er een alternatief? Ja, vinylvloeren zijn prima te verven, en dit is vrijwel altijd een betaalbare en stijlvolle oplossing.

Oude linoleum vloer opknappen: doe het met coating

Oude linoleum vloer opknappen: doe het met coating Een oude linoleum vloer opknappen kan eenvoudig en goedkoop: met verf! En dat geeft een prachtig resultaat. Wij leverden de kunststofcoating voor een kunstgalerij in Amsterdam. Hiermee werd een oude versleten vloer helemaal opgefrist. Lees gauw verder als ook jouw linoleum- of vinylvloer een opknapbeurt kan gebruiken.

Vloercoatings voor linoleum? Dat kan wel!

Vloercoatings voor linoleum? Dat kan wel! "Met vloercoatings linoleum verven? Dat wordt niks!" "Marmoleum verven raden we af." Kent u dit soort uitspraken? Wij horen ze weleens. Maar ze kloppen niet. Kunststofvloeren zoals linoleum, pvc en vinyl zijn wel degelijk te verven. Maar dan wel met de juiste vloercoatings!