Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Hoe kan ik een marmoleumvloer verven?

Hoe kan ik een marmoleumvloer verven? Ziet je Marmoleum er niet meer mooi uit? Natuurlijk kun je de vloer vervangen. Maar als je je marmoleumvloer een nieuwe uitstraling wilt geven, dan is ook verven een uitstekende optie. Met de juiste voorbereiding en producten kun je de vloer transformeren zonder deze te hoeven vervangen.

Waarom een PVC-vloer opknappen met vloerverf?

Waarom een PVC-vloer opknappen met vloerverf? Het opknappen van je PVC-vloer met vloerverf geeft je interieur in een mum van tijd een frisse nieuwe look zonder dat je diep in de buidel moet tasten. Met een hoogwaardige PVC-verf zoals de Inno Kunststof Coating, kan iedereen een duurzame en professionele uitstraling bereiken. Vloeren Coatings heeft jaren ervaring met dit vloertype. Volg daarom onze tips. Makkelijker kunnen we het opknappen van een PVC-vloer niet maken.

Zeven vragen over pvc-vloeren verven

Zeven vragen over pvc-vloeren verven "Een vloer van pvc of vinyl verven? Dat gaat nooit goed." We hebben het al vaak gehoord. Maar het klopt niet. Pvc-vloeren verven kan wel en het resultaat kan verbluffend mooi en duurzaam zijn. Met onderstaande zeven vragen en antwoorden vertellen wij hoe je dit aanpakt.

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf Vinylvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud, maar soms willen we graag een nieuwe look. Vervangen brengt kosten en moeite mee. Is er een alternatief? Ja, vinylvloeren zijn prima te verven, en dit is vrijwel altijd een betaalbare en stijlvolle oplossing.