Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Waarom vloerverf soms niet hecht

  • Geplaatst op
  • Geplaatst in verfadvies
Waarom vloerverf soms niet hecht

Soms hecht vloerverf niet. Als dat gebeurt, is het vaak al kort na het verven. Er ontstaan scheuren, het oppervlak gaat bladderen en hele delen laten los. Dat is balen natuurlijk. Hoe kan dat? En hoe zijn hechtingsproblemen bij vloercoatings te voorkomen?

Stenen Vloer Schilderen: 5 Essentiële Tips

Stenen Vloer Schilderen: 5 Essentiële Tips

Natuurlijke stenen vloeren zijn prachtig en duurzaam. Ze passen in haast elk huis. Maar soms, na verloop van tijd, hebben ze wat extra aandacht nodig om hun glans en uitstraling te behouden. Een stenen vloer schilderen is een effectieve manier om een verouderde vloer nieuw leven in te blazen. Hier zijn vijf tips om u op weg te helpen bij het verven van een stenen vloer.

White wash verven van houten vloer

White wash verven van houten vloer

Al eens gedacht aan het white wash verven van je houten vloer? Het is een prachtige manier om een rustieke elegantie aan je huis toe te voegen. Hier leggen we uit hoe je een vloer white wash verft, welke producten je hiervoor nodigt en hoe je onnodige problemen kunt voorkomen.

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf

Vinylvloeren opfrissen met vloerverf

Vinylvloeren zijn populair vanwege hun duurzaamheid en eenvoudige onderhoud, maar soms willen we graag een nieuwe look. Vervangen brengt kosten en moeite mee. Is er een alternatief? Ja, vinylvloeren zijn prima te verven, en dit is vrijwel altijd een betaalbare en stijlvolle oplossing.