Inspiratie

PVC-vloer verven: duurzaam en voordelig

  • Geplaatst op
PVC-vloer verven: duurzaam en voordelig

Ben je een doe-het-zelver die op zoek is naar een kosteneffectieve manier om een oude PVC-vloer nieuw leven in te blazen? Twijfel je echter of het verven van uw PVC-vloer wel een duurzame oplossing is? Maak je geen zorgen. Met speciale 2-componentenverf voor kunststof kun je verbluffende resultaten behalen. Het is niet moeilijk. Bovendien is het verven van een PVC-vloer een voordelig alternatief voor het vervangen van de vloer.

Anhydrietvloeren afwerken met 2-componentenverf

Anhydrietvloeren afwerken met 2-componentenverf

Het afwerken van de vloer van je nieuwbouwwoning is een belangrijke stap om jouw interieur compleet te maken. Een populaire keuze voor nieuwbouwvloeren is een anhydrietvloer. Om deze vloer te beschermen en een aantrekkelijke uitstraling te geven, is het gebruik van 2-componentenverf een uitstekende optie. Hieronder vertellen we over de kwaliteit en het gebruiksgemak van 2-componentenverf, en de voordelen van het verven van een anhydrietvloer.

Tegelvloer verven: geef je tegels een make-over

Tegelvloer verven: geef je tegels een make-over

Heb je een oudere tegelvloer in huis die zijn glans heeft verloren? Wil je een frisse en eigentijdse uitstraling aan je interieur geven zonder de kosten en het gedoe van het vervangen van de hele vloer? Dan is de tegelvloer verven de perfecte oplossing! Hierboven en hieronder zien we de resultaten van twee tegelvloeren vóór en na de schilderklus.