Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer?

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer? Je hebt een nieuw huis gekocht. Tijd om na te denken over de inrichting. Dat begint vaak met de vloer. Hoe ga je die beschermen en verfraaien? Er zijn talloze opties. Denk aan laminaat, vinyl, hoogpolige vloerbedekking. Maar als je een wat stoerdere look wilt, kun je ook een gietvloer maken. Of kiezen voor een vloercoating. Dat laatste is een slimme keuze.

Oude epoxy gietvloer opfrissen? Zo simpel is het!

Oude epoxy gietvloer opfrissen? Zo simpel is het! Heb je een oude epoxy gietvloer die zijn glans en kleur heeft verloren? Geen zorgen! Er is een geweldige oplossing om je vloer nieuw leven in te blazen en weer te laten stralen als nooit tevoren. Met vloerverf op basis van polyurethaan kan haast elke verouderde gietvloer gemakkelijk worden opgefrist. Lees hier over de voordelen van deze methode en hoe je dit kunt aanpakken.

Gietvloer of vloercoating?

Gietvloer of vloercoating? Wordt het een gietvloer of een vloercoating? Het is een vraag waar veel mensen voor staan die een nieuwe woning of een bedrijfspand hebben gekocht. Maar wat is eigenlijk het verschil? En wat zijn de voor- en nadelen?