Bestelinformatie

Bestellen bij Vloeren-coatings.nl gaat snel en simpel. Het gaat in vier duidelijke stappen waarbij ú bepaalt hoe u het hebben wilt. Pas aan het eind van de rit, als u zelf bevestigd hebt, wordt uw bestelling definitief. Voordien kunt u alles naar wens aanpassen.

1. Bekijk en selecteer de producten die u nodig heeft:
Met de knop 'In winkelmandje' voegt u een product toe aan uw bestelling. Wilt u meerdere exemplaren van een bepaald product, pas dan het aantal aan. Wilt u nog iets bestellen? Met de knop 'Verder winkelen' gaat u terug naar de winkel. Wilt u het product bij nader inzien toch niet bestellen? Klik dan op het kruisje om het te verwijderen. U kunt desgewenst ook alleen het aantal veranderen. Bent u klaar met winkelen? Klik dan op 'Bestelling afronden'.

2.  Voer uw adresgegevens in.
In het scherm 'Uw gegevens' kunt u uw naam en adresgegevens invullen. Deze informatie is nodig voor het verzenden van uw bestelling. De velden met het sterretje (*) zijn verplicht. Klaar? Klik dan op 'Volgende stap'.

3.  Kies uw betaalmethode.
Wij bieden u verschillende manieren om uw bestelling te betalen. De keuze voor een betaalmethode betekent niet dat uw bestelling definitief is. De afronding van de bestelling komt pas in stap 4. Uiteraard betaalt u in alle gevallen op een beveiligde manier.
 
4.  Bevestig uw bestelling.
Hebt u gekozen voor een betaalmethode, dan krijgt u een overzicht van uw bestelgegevens. Klopt alles? Rond dan uw bestelling af met de knop 'Bevestig bestelling'. Wilt u iets veranderen? Klik dan op 'Wijzig bestelling' en pas uw bestelling waar nodig aan. Als u de bestelling bevestigt door op de knop Kopen te drukken en aanvinkt akkoord te gaan met de algemene voorwaarden, gaat u een betalingsverplichting aan, ongeacht de vraag of u meteen dan wel later betaalt. U kunt hierna een betalingsmethode kiezen of per bankoverschrijving betalen. In uw e-mail vindt u een orderbevestiging vergezeld van de factuur waarop u ook onze bankgegevens vindt.