Betalen

Betalen kan bij Vloeren-coatings.nl op diverse manieren. De keuze voor een bepaalde betaalmethode kan van invloed zijn op de snelheid waarmee de bestelling wordt verwerkt. Ook moeten we voor sommige betaalsoorten kosten in rekening brengen. Iedere betaalmethode is beveiligd door SSL-technologie zodat persoonlijke informatie onzichtbaar blijft voor onbevoegden. Een gouden slotje onderaan in de werkbalk geeft aan dat u op een beveiligde pagina bent.

iDeal
iDeal heeft onze voorkeur en ook van veel van onze klanten. Hiermee kunt u snel, veilig en eenvoudig uw aankoop afrekenen. Haast iedereen die thuis internetbankiert, kan er gebruik van maken. Hoe gaat het? Bij het afronden van uw bestelling geeft u aan dat u met iDEAL wilt betalen. Klik op de iDEAL-betaalknop en kies uw bank. Hierna wordt u doorgeleid naar uw bank en kunt u toestemming geven voor de betaling. Het bedrag wordt dan direct van uw rekening afgeschreven. Wij krijgen hiervan meteen bericht en kunnen de bestelling dus nog dezelfde dag verwerken.

Creditcards
Wij accepteren de creditcards van Mastercard en VISA. Betalen met creditcard verloopt langs een beveiligde verbinding. Wij hebben geen inzage in uw kaartgegevens en slaan deze ook nergens op. Als u betaalt wordt er langs elektronische weg rechtstreeks gecommuniceerd met de creditcardmaatschappijen. Uw creditcardgegevens komen dus nooit in ons bezit. Betaalt u met creditcard, wordt uw bestelling nog dezelfde dag verwerkt.

Rembours
Rembours betekent dat u de bestelling betaalt aan de postbode die er dan voor zorgt dat de betaling bij ons terechtkomt. Dit is alleen is mogelijk binnen Nederland en Belgie. De postbodes hebben om veiligheidsredenen geen wisselgeld op zak en accepteren geen bankpasjes of creditcards. U moet dus gepast en contant betalen.

Bankoverschrijving
U kunt het bedrag ook per bank overmaken. Kiest u voor deze methode, ontvangt u direct na bestelling een email met de factuur waarop u onze bankgegevens vindt. Zodra wij bevestiging hebben ontvangen van uw wijze van betaling en u akkoord bent gegaan met onze algemene voorwaarden, versturen wij uw bestelling. Voorkom aanmaningen en betaal de bestelling zo snel mogelijk.

Op rekening (alleen na persoonlijk contact)
Neem contact op als u op rekening wenst te bestellen.