Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Waarom is een primer op een cementdekvloer essentieel?

Waarom is een primer op een cementdekvloer essentieel? Een goed afgewerkte vloer begint met een stevige basis, en voor cementdekvloeren betekent dit het gebruik van een geschikte primer. Een primer is geen optie. Integendeel, het is een cruciaal element voor het succes van uw vloerproject. In dit artikel gaan we dieper in op waarom een primer voor een cementdekvloer essentieel is, hoe u de juiste primer kiest, en wat de voordelen zijn van deze stap in het aanbrengen van een vloercoating.

Waarom moet ik een primer op een betonvloer aanbrengen?

Waarom moet ik een primer op een betonvloer aanbrengen? Maak niet de fout van anderen. Een betonvloer primer aanbrengen is echt belangrijk! Soms ontmoeten we mensen die uit zuinigheid de primer achterwege lieten. Hier duiken we dieper in op de voordelen van een primer voor betonvloeren, en geven we tips en adviezen om ervoor te zorgen dat uw vloercoating perfect hecht en duurzaam is.

Twee keer primer voorkomt rolbanen

Twee keer primer voorkomt rolbanen Een egalinevloer transparant afwerken geeft een bijzonder resultaat. Egaline ziet er altijd anders uit, vaak met lichte en donkere stukken die elkaar afwisselen. Een transparante vloercoating, ook bekend als betonlook, benadrukt dat speciale uiterlijk. Het geeft de vloer een stoere, industriële uitstraling.