Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Vloercoating voor vloerverwarming: even opletten

Vloercoating voor vloerverwarming: even opletten In veel nieuwbouw treffen we vloeren met vloerverwarming aan. Ook bij renovaties kiezen mensen steeds vaker voor, bijvoorbeeld, lekker verwarmde tegels in de badkamer. Maar stel nu dat je een coating wil aanbrengen op een vloer met vloerverwarming? Kan dat zomaar? We leggen het uit.

Garage coating: de oplossing voor een duurzame garagevloer

Garage coating: de oplossing voor een duurzame garagevloer Een garage is niet alleen een plek om je auto veilig te parkeren; het is ook een ruimte die dagelijkse slijtage en soms vloeistoffen zoals olie en chemicaliën moet weerstaan. Om de levensduur van je garagevloer te verlengen en deze bestand te maken tegen de uitdagingen van alledag, raden we aan een hoogwaardige garage coating aan te brengen. Ontdek hier waaraan deze moet voldoen.

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer?

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer? Je hebt een nieuw huis gekocht. Tijd om na te denken over de inrichting. Dat begint vaak met de vloer. Hoe ga je die beschermen en verfraaien? Er zijn talloze opties. Denk aan laminaat, vinyl, hoogpolige vloerbedekking. Maar als je een wat stoerdere look wilt, kun je ook een gietvloer maken. Of kiezen voor een vloercoating. Dat laatste is een slimme keuze.