Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Vloercoating voor vloerverwarming: even opletten

Vloercoating voor vloerverwarming: even opletten In veel nieuwbouw treffen we vloeren met vloerverwarming aan. Ook bij renovaties kiezen mensen steeds vaker voor, bijvoorbeeld, lekker verwarmde tegels in de badkamer. Maar stel nu dat je een coating wil aanbrengen op een vloer met vloerverwarming? Kan dat zomaar? We leggen het uit.

Garage coating: de oplossing voor een duurzame garagevloer

Garage coating: de oplossing voor een duurzame garagevloer Een garage is niet alleen een plek om je auto veilig te parkeren; het is ook een ruimte die dagelijkse slijtage en soms vloeistoffen zoals olie en chemicaliën moet weerstaan. Om de levensduur van je garagevloer te verlengen en deze bestand te maken tegen de uitdagingen van alledag, raden we aan een hoogwaardige garage coating aan te brengen. Ontdek hier waaraan deze moet voldoen.

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer?

Nieuw huis: vloercoating of gietvloer? Je hebt een nieuw huis gekocht. Tijd om na te denken over de inrichting. Dat begint vaak met de vloer. Hoe ga je die beschermen en verfraaien? Er zijn talloze opties. Denk aan laminaat, vinyl, hoogpolige vloerbedekking. Maar als je een wat stoerdere look wilt, kun je ook een gietvloer maken. Of kiezen voor een vloercoating. Dat laatste is een heel slimme keuze.

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf Wordt het warm grijs, roodbruin of lichtblauw? Kleuren kiezen voor vloerverf is niet zo simpel. Want ja, er zijn even veel smaken als kleuren. Maar niemand wil de vloer een nieuwe coating geven en dan horen dat de kleur helemaal uit de mode is. Tijd om stil te staan bij de laatste kleurtrends in vloerverf in 2024!

Cementsluier verwijderen? Altijd doen!

Cementsluier verwijderen? Altijd doen! Cementsluier op uw vloer ontstaat bij het uitharden van de vloer waarbij cementdeeltjes naar het oppervlak komen. U herkent cementsluier als een grijswitte, doffe waas die achterblijft op de vloer na storten of gieten. Moet u deze weghalen en zo ja, hoe?