Vloeren Coatings | Inspiratie Blog

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf

Maak kennis met de kleurtrends in vloerverf Wordt het warm grijs, roodbruin of lichtblauw? Kleuren kiezen voor vloerverf is niet zo simpel. Want ja, er zijn even veel smaken als kleuren. Maar niemand wil de vloer een nieuwe coating geven en dan horen dat de kleur helemaal uit de mode is. Tijd om stil te staan bij de laatste kleurtrends in vloerverf in 2024!

White wash verven van houten vloer

White wash verven van houten vloer Al eens gedacht aan het white wash verven van je houten vloer? Het is een prachtige manier om een rustieke elegantie aan je huis toe te voegen. Hier leggen we uit hoe je een vloer white wash verft, welke producten je hiervoor nodigt en hoe je onnodige problemen kunt voorkomen.

Vloercoatings: ook voor muren!

Vloercoatings: ook voor muren! Betonverf, vloerverf en andere vloercoatings zijn veelzijdige producten. Zo kunnen ze ook worden gebruikt voor muren. Natte ruimtes als badkamers zijn zeer geschikt voor behandeling met betonverf, maar ook elders kan een coating op de muur.

Creatief met vloercoating

Creatief met vloercoating Creatief met vloercoating: kan dat? Zeker wel. Een vloer verven betekent niet automatisch een saaie, effen kleur. Ga je een vloer coaten, dan kan je het zo gek en zo kleurig maken als je zelf wil. Kijk maar naar wat er gebeurde in de Middelburgse concertzaal De Spot.