Een houten vloer verven kan op meerdere manieren. De ene wil een gekleurde laag, de ander wil het hout er zo natuurlijk mogelijk uit laten zien. Wij hebben voor elke optie geschikte producten. Onderstaande artikelen geven inzicht in alles wat te maken heeft met het coaten van houten vloeren. Lees ze zeker door voor je een keuze maakt. We bekijken het van alle kanten, zodat je goed voorbereid aan de klus begint.

Zelf je houten vloer verven
Wil je je houten vloer verven, is de eerste vraag: wie gaat dat doen? Natuurlijk kun je de klus overlaten aan een huisschilder. Toch is dat niet nodig. Zelf je houten vloer verven is voor de meeste mensen heel goed te doen.

Denk hieraan bij houten vloer verven: onze tips
Met een coating voor je houten vloer doe je iedereen een plezier. En het is zeker niet moeilijk. Toch is het slim om deze tips goed ter harte te nemen.

Houten vloer lakken: zo pak je het aan
Je houten vloer coaten kan met een transparante coating, maar ook met dekkende verf. Lees over de verschillen en ontdek hoe je de klus aanpakt.

Werkwijzer en producten voor houten vloer verven
Lees welke producten wij aanraden voor het verven van houten vloeren en hoe je dit stapsgewijs tot een schitterend resultaat brengt. Advies nodig? Bel gerust!

Nog vragen? Vloeren Coatings helpt iedereen graag persoonlijk verder bij het kiezen van de juiste producten voor houten vloeren en beantwoordt alle vragen over de verwerking. Bel voor gericht advies: +31 (0)6 26 839 279.