Marmoleumvloer verven in Amsterdam

Vloeren-coatings.nl adviseerde een auditieruimte voor tv-producties in Amsterdam bij het maken van een nieuwe vloercoating. Het ging om een versleten marmoleumvloer. Deze auditieruimte deed in een eerder leven dienst als balletlokaal. De vloer werd toen intensief gebruikt. Er zaten dan ook nogal wat slijtageplekken op, wat niet zo mooi was.

Scanofloor heeft voor dit soort vloeren de perfecte oplossing: Scanofloor Vinyl Vloercoat. Deze vloerverf is speciaal ontwikkeld voor marmoleum- en vinylvloeren. Dit soort ondergronden komen we vaag tegen in scholen en openbare ruimtes. De unieke 2 componenten Scanofloor Vinyl Vloercoat is leverbaar in alle kleuren en ook als transparante coating.

De vloer van de auditieruimte werd eerst goed gestript. Strippen is het ontwaxen van de vloer. Dit gaat doormiddel van het dweilen met een speciale zeep. De zeep haalt de oude waxlaag van de vloer. Hierna nog een keer met schoon water nadweilen en je kunt beginnen met de eerst laag Vinylcoat. Een dag erna de tweede laag. Een effen, slijtvaste laag is aangebracht waar weer jaren plezier aan beleefd kan worden.

Producten zijn geleverd door Vloeren-coatings.nl. De vloercoating is door de klant of in samenwerking met een applicateur aangebracht.

Voor vrijblijvend advies of een offerte kunt u contact met ons opnemen op 06 - 26839279 of via het contactformulier